با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
فراموش نمودن رمز ورود به ویندوز اصلا جالب و خوشایند نیست! اما خوشبختانه راه حلی ساده و آسان بمنظور تعویض پسورد فراموش شده وجود دارد که در این مطلب از دانلود ایرانی.کام ، آموزش کامل این ترفند را مطالعه خواهید نمود!
بمنظور آشنایی با این ترفند کاربردی با ما در ادامه این مطلب همراه باشید . . .
آیا تا کنون این مشکل برای شما پیش آمده که برنامه های بسیاری را بر روی ویندوز 8.1 خود نصب کرده باشید و با مشکل کمبود فضا رو به رو شوید؟برای پی بردن به این که چقدر از فضای کامپیوتر شما توسط این برنامه ها اشغال شده و یا این که چگونه می توان آن ها را حذف نمود در ادامه همراه دانلود ایرانی باشید...
هنگامی که ویندوز 8 را بر روی سیستم خود نصب می کنید با تعدادی از ویژگی های جدید رو به رو می شود. ممکن است برخی از این ویژگی ها کارآمد و برخی کار ها را برای شما سخت و دشوار کنند، که یکی از این مشکلات پخش DVD و دیسک هایی با کیفیت Blue Ray می باشد.
در زیر به دو راه حل می پردازیم که برای آگاهی از آن ها در ادامه همراه دانلود ایرانی باشید...
تا کنون برایمان پیش آمده که کامپیوتر شخصی خودمان را به کسی قرض بدهیم و هیچ مشکلی پیش نیامده باشد، اما گاهی اوقات برخی از افراد به طور پنهانی از آن استفاده می کنند که ممکن است موجبات ناراحتی ما را فراهم کند.
این سوال برای افراد بسیاری پیش آمده است که چگونه از ورود سایر افراد مطلع شویم و از زمان ورود آن ها نیز آگاهی پیدا کنیم، برای حل این مشکل در ادامه همراه دانلود ایرانی باشید...
برای بسیاری از ما این اتفاق رخ داده، زمانی که می خواهیم از ورد استفاده کنیم، با فونتی روبه رو شویم که فونت مورد علاقه یمان نیست و مجبور هستیم که هر بار آن را تغییر دهیم و به گونه ای برای ما دردسر ساز می باشد، اینک ما به راه حلی می پردازیم که به وسیله ی آن خواهید توانست فونت پیش فرض خود را تغییر دهید و دیگر با مشکلی مواجه نخواهید شد.
البته این راه حل برای ورد 2007، 2010 و 2013 قابل استفاده می باشد و با اندکی تغییر در سایر ورژن ها نیز کاربرد دارد. در ادامه همراه دانلود ایرانی باشید...
صفحه بندی و چاپ برگه ها در اکسل، یکی از عملیات مهمی است که باعث می شود تحلیل های آماری به طور مطلوب و دلخواه کاربر بر روی برگه ها چاپ شود. اکسل امکانات زیادی جهت تنظیم خصوصیت های صفحه و چاپ آنها ارائه می دهد. در این درس به بررسی این تنظیمات می پردازیم.
تعیین ناحیه چاپ گاهی اوقات در یک برگه اطلاعات زیادی وارد می شود که در مواردی مایل به چاپ همه آنها نیستیم. با استفاده از یک امکان اکسل، می توانیم ناحیه ای را به عنوان «ناحیه چاپ» مشخص کرده و فقط آن را چاپ کنیم. برای اینکار ابتدا ناحیه مورد نظر را از برگه انتخاب کرده و سپس از زبانه Page Layout و از بخش Page Setup روی دکمه Print Area کلیک كنید. سپس از دو گزینه موجود، گزينه Set Print Area را انتخاب كنيد. بدین ترتیب ناحیه انتخابی چاپ مشخص می شود.
حذف ناحيه چاپ برای حذف ناحیه چاپ شده نیز کافیست که مسیری که در بالا توضیح داده شد را طی کرده و از منوی Print Area گزینه Clear Print Area را انتخاب کنید. جدا کردن صفحات با استفاده از امکانPage Break
یکی از امکانات اکسل، ایجاد و مدیریت لیست ها است. منظور از لیست، جدول حاوی اطلاعات است که معمولا سطرهای آن را «رکورد» و ستون های آن را «فیلد» می نامند. منظور از «رکورد» مجموعه داده های وارد شده در یک سطر و منظور از فیلد نیز مجموعه داده های وارد شده در ستون ها است.
برای ایجاد یک لیست نیاز نیست عملیات خاصی انجام دهید. تنها باید هنگام ورود داده ها نکاتی را رعایت کنید تا اکسل مجموعه اطلاعات وارد شده را یک لیست در نظر بگیرد. به طور مثال، سطر اول را عنوان لیست درنظر گرفته و تیتر فیلدها را در آن وارد کنید. رکوردها را زیر هم وارد کرده و دقت کنید که سطر خالی بین داده ها وجود نداشته باشد. در هنگام ایجاد لیست، اکسل دو قابلیت مفید دارد که برای سهولت در وارد کردن اطلاعات کاربرد دارند. قابلیت نخست که AutoComplete نام دارد، برای وارد کردن داده های متنی تکراری یا مشابه به کار می رود. به عنوان مثال، در لیست زیر و در هنگام پر کردن داده ها، با وارد کردن حرف «م» اکسل کلمه «مرد» را که قبلا تایپ کرده اید، پیشنهاد می دهد. کافیست که کلید Enter را فشار دهید تا این کلمه در سلول درج شود.
قابلیت دیگر، کاربرد گزینه Pick From Drop-down List است. از این گزینه برای وارد کردن اقلام تکراری استفاده می شود. به عنوان مثال در تصویر زیر هنگام پرکردن سلول B۶ بر روی آن کلیک راست می کنیم و سپس بر روی گزینه Pick From Drop-down List کلیک می کنیم.
یکی از قابلیت های مهم نرم افزار اکسل، رسم نمودار براساس داده های موجود در صفحه گسترده است که به تجزیه و تحلیل داده ها کمک می کند و می تواند سبب ارزیابی و مقایسه ساده تر و سریع تر داده ها شود. در این درس با انواع نمودار در اکسل و کار با آنها آشنا خواهیم شد.
درج نمودار برای درج نمودار ابتدا باید اطلاعات آن را در سلول ها وارد کنیم.فرض کنید می خواهیم نموداری با مشخصات زیر ایجاد کنیم: میزان بارندگی در شهرستان ارومیه • ارومیه ۳۹۳ • خوی ۲۸۳ • ماکو ۳۳۳ • مهاباد ۳۶۱ • پیرانشهر ۶۸۴ • تکاب ۳۸۷ • سردشت ۹۴۳ • نقده ۳۴۲ • سلماس ۵۶۴ • قره ضیالدین ۳۲۴ • میاندواب ۲۷۶ • چالدران ۳۵۱ • بوکان ۲۱۴ • کهریز ۳۳۹ • اشنویه ۴۲۱ برای اینکار ابتدا داده ها را در صفحه گسترده وارد کرده و آنها را انتخاب می کنیم. سپس از زبانه Insert و از بخش Chart، نمودار مورد نظرمان را انتخاب می کنیم. همانطور که می دانید، در ریاضی می توان برای داده ها نمودارهایی از قبیل میله ای، دایره ای، خطی، ستونی و... درج کرد. اکسل نیز این نمودارها را پشتیبانی می کند. ما برای این مثال از یک نمودار ستونی (Column) استفاده می کنیم.
با کلیک بر روی دسته نمودارهای Column کادری باز می شود که در آن انواع نمودارهای ستونی دیده می شود. این نمودارها عبارتند از: نمودارهای ستونی دو بعدی، ستونی سه بعدی، استوانه ای، مخروطی و هرمی.
در این درس به معرفی و کاربرد برخی از توابع اکسل می پردازیم. شما به کمک این توابع می توانید عملیات ریاضی را به راحتی انجام بدهید.
تابع SUM این تابع مجموع مقادیر عددی را محاسبه می کند. ساختار این تابع به شکل زیر است: SUM (Number ۱, Number ۲,…) ورودی های این تابع یک مقدار عددی است. از این تابع می توان مجموع مقادیر موجود در سلول های مجاور یا غیر مجاور را محاسبه کرد. مثال برای سلول های مجاور: SUM (A۱:B۳)
همانطور که پیشتر اشاره شد، برنامه اکسل برای انجام محاسبات ریاضی، از امکاناتی نظیر «فرمول نویسی در سلول ها» استفاده می کند. در این درس با امکانات محاسباتی اکسل و کار با فرمول ها آشنا خواهیم شد. به طور کلی، فرمول ها از عملگرهای ریاضی، عددها و یا آدرس سلول ها تشکیل می شوند.
روش درج فرمول در سلول ها برای درج فرمول در یک سلول، ابتدا کاراکتر مساوی = را تایپ می کنیم و سپس فرمول را طبق قواعدی که در این درس خواهیم آموخت، به سلول وارد می کنیم. همانطور که در تصویر زیر می بینید، پس از وارد کردن کاراکتر مساوی در سلول E۱۳ می توان از نوار فرمول، یکی از فرمول های پیش فرض اکسل را انتخاب کرد.
پس از درج فرمول، نرم افزار اکسل، فرمول وارد شده را محاسبه کرده و در پایان نتیجه را در همان سلول نمایش می دهد. هر فرمول ممکن است دارای اجزایی همچون مقادیر ثابت، آدرس سلول ها، عملگرها و توابع باشد.
مقادیر ثابت مقادیر ثابت مقادیری هستند که ثابت بوده و تغییر نمی کنند. این مقادیر می توانند عددی یا متنی باشند. در فرمول نویسی باید مقادیر ثابت متنی را بین دو علامت " قرار دهیم. در این صورت محاسبه ای روی این مقادیر انجام نمی شود.